Vašu donaciju možete izvršiti prema pisanoj uputi koja se nalazi u nastavku ili skeniranjem 2D koda koristeći mobilno bankarstvo na vašem mobilnom uređaju.

Ukoliko nas želite podržite volonterskim radom, unesite Vaše osobne podatke i odabirete područje interesa u obrascu koji se nalazi s desne strane, a kolege volonteri će Vas povratno kontaktirati!

Donirajte

Uplata na bankovni račun stranke Start:

IBAN: HR1523900011101069202

Prilikom ispunjavanja naloga za uplatu iz zemlje molimo navedite sljedeće podatke:

Uplatitelj: Ime i prezime odnosno naziv tvrtke (za pravne osobe)
Adresa: Vaša adresa odnosno adresa tvrtke
Svrha uplate: “Donacija”.
IBAN: HR1523900011101069202
Poziv na broj: 00 – Vaš OIB odnosno OIB tvrtke (za pravne osobe)

 

Volontirajte

Želim sudjelovati kao:


#antikorupcija

#razvoj

#transparentnost

STRANKA ANTIKORUPCIJE, RAZVOJA I TRANSPARENTNOSTI

Start se zalaže za izgradnju odgovornih, učinkovitih i neovisnih institucija koje jamče jednakost pred zakonom, ravnopravnost i socijalnu sigurnost, za uspostavu pravno uređene države koja je preduvjet pravednosti, gospodarskog razvoja i prosperiteta. Start je skraćenica za Stranku antikorupcije, razvoja i transparentnosti. Ta tri pojma, definiraju politički cilj i program Starta. Start pronalazi rješenja za izazove svog vremena i ima jasnu viziju za budućnost. Start je stranka u kojoj se očekuje da svaki pojedinac ima svoj integritet. Kao kolektiv, Start poziva građane na društvenu odgovornost u borbi za promjene. Za bolje danas i za bolje sutra, borite se zajedno s nama.

STRANKA ANTIKORUPCIJE, RAZVOJA  I TRANSPARENTNOSTI
Kneza Mislava 14, 10 000 Zagreb
start@startzahrvatsku.hr